over ons

Over Durf VMC
Met verandermanagement en coaching biedt DURF een realistische kijk op individuen en teams. Daarbij is speciale aandacht voor alles wat mensen over zichzelf moeten weten om verder te komen en succesvol te zijn.

Als HR busisness partner heeft DURF taken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. We doorzien organisaties en complexe situaties snel, geven vervolgens richting en zetten u aan tot nadenken en actie. We zijn sterk in het motiveren en enthousiasmeren van mensen en houden van een praktische en doelgerichte aanpak. Tijdens de sessies bieden we alle ruimte voor discussie en confronteren we u met uw eigen gedrag en denkwijze. DURF maakt u bewust van uw eigen impact op de omgeving en laat u dat direct ervaren.

“Irene houdt van mensen en beseft heel goed dat kennis niet altijd en ook niet voor iedereen het startpunt is van denken en doen”

Najim Mahdad, Manager Logistics Intel

over Irene van der Bor

Irene van der Bor is de drijvende kracht achter DURF. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring als HR Business partner bij grote Nederlandse multinationals, als leidinggevende, MT-lid, adviseur, verandermanager en trainer/coach. DURF werkt vanuit verschillende expertisegebieden: Drijfveren, Persoonlijke effectiviteit, Leiderschap, Human Resources Management en Leren in ontwikkeling.

DURF is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO), lid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en de Nederlandse Vereniging voor Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

DURF is partner van Management Drives en Realdrives. Deze methodes maken gebruik van drijfveren om te begrijpen waarom mensen, teams en organisaties doen wat ze doen en om hen te begeleiden met het verbeteren van hun performance.

netwerk

DURF heeft een uitgebreid netwerk van deskundige vakmensen. Denk aan adviseurs, consultants, trainers, coaches, arbeidsjuristen, vormgevers, tekstschrijvers en andere professionals uit verschillende sectoren. Ze werken vanuit persoonlijke aandacht en integriteit. Met gevoel voor humor, resultaatgerichtheid en no-nonsense. Indien nodig wordt in overleg met u bepaald of en in welke mate er een beroep wordt gedaan op de expertise en capaciteit van andere bureaus.

Een greep uit onze contacten:

www.sensolid.nl – Training, coaching, NLP opleiding
www.innerguiding.nl – Training & begeleiding in persoonlijke ontwikkeling
www.inspirationatwork.nl – Training en coaching
www.bms-management.com – Consultancy in strategische marketing & verkoop
www.N3Wstrategy.com – Expert in klantloyaliteit en employee engagement
http://arbeidsjuristennederland.nl/ – Gespecialiseerd in arbeidsrecht
www.dimardesign.nl – Ontwerpbureau BNO
www.deteksttafel.nl – Communicatiebureau

Staat u ook graag op deze lijst? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht