hoe wij werken

DURF verbetert de performance van organisaties. Door de effectiviteit van mensen te vergroten maken we uw managementteam sterker.

Onze drijfveren en denkpatronen voorspellen ons gedrag. Ze bepalen onze motivatie om dingen wel of juist niet te doen, situaties aan te pakken of liever te vermijden. Allerlei misverstanden over elkaar kunnen de effectiviteit van een team flink ondermijnen.

DURF biedt handvatten voor het doorzien van uw eigen drijfveren en die van anderen en geeft aan hoe teamleden hierdoor optimaal van elkaar kunnen profiteren. Door de motieven en beweegredenen, behoeftes en kwaliteiten van alle teamleden optimaal met elkaar te combineren, ontstaat er een optimale vorm van samenwerking en dat is de basis voor uw succes.

”Irene is in staat om haar gesprekspartners als het ware buiten de organisatie te plaatsen en ze van een afstand te laten kijken naar wat er gebeurt. Een noodzakelijke en effectieve benadering wanneer een organisatie in beweging moet komen”

Roy Thomas, Manager Logistics Pepe Jeans

methodiek

DURF maakt gebruik van associatieve methoden, visualisatietechnieken, acteurs en spelelementen. Als ondersteunende instrumenten voor het vaststellen van individuele en teamgedrags- en drijfverenprofielen gebruikt DURF onder meer Realdrives en Management Drives.

Er zijn ten minste twee bijeenkomsten. Door de interval vindt borging plaats van de geleerde vaardigheden en inzichten. De kans dat deelnemers terugvallen in oud gedrag is hierdoor aanzienlijk kleiner.

locaties

DURF kiest graag voor inspirerende locaties, die het doel van de coachingssessies benadrukken. Denk aan het sportief getinte Down Under in Houten voor extra teamspirit of een lounge room om elkaar en de organisatie in relaxte sferen onder de loep te nemen. Zelfs bij u thuis kunnen de sessies plaatsvinden, dan bent u verzekerd van een vertrouwde en persoonlijke ambiance. Geeft u de voorkeur aan een comfortabel congreshotel op de Veluwe of aan zee, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Geef een reactie